Специјалист за интернет маркетинг и социјални медиуми

  • Мегантик ДОО
  • Струмица
  • 19/05/2017
Неопределено Информатичка Технологија

Опис

SEO Консултант

Австралиско – Македонска фирма за Search Engine Optimization (оптимизација на веб сајтови за пребарувачи) бара SEO Консултант за постојана работа во Струмица!


Се молат САМО кандидатите со наведените услови да поднесат апликации.

Додатен услов е кандидатите да имаат постојано место на живеење во Струмица, или да се склони кон релокација во Струмица во текот на работните денови.

Работно Време: 8:00 - 16:00 Понеделник – Петок.

Заинтересираните кандидати можат да поднесат резиме и мотивационо писмона email mk@megantic.net.au најдоцна до 04.06.2017.

Потребни квалификации

Потребни квалификации и способности:

  • Advanced web searching
  • SEO- Social Media Profiles (YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest...)
  • Англиски Јазик

Е-пошта

mk@megantic.net.au

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

04/06/2017