Продавач

  • Maneks Doo
  • Скопје
  • 19/05/2017
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Се бара продавачка на неопределено време во продавница за лустери.

Потребни квалификации

  • Средно образование
  • Способност за продажба
  • Познавање на албански и македонски јазик

Телефон

022642742

Адреса

Ул.Самарџиска бр.47

Е-пошта

manex1@t.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/06/2017