Финансов Извршител

 • ГД Гранит АД Скопје
 • 19/05/2017
Определено Градежништво и Архитектура

Опис

Оглас за вработување во ГД Гранит АД Скопје


ГД Гранит АД Скопје e најголемиот македонски градежен изведувач, чија основна дејност е изградбата на патишта и автопатишта, бренд кој е препознатлив и надвор од границите на Република Македонија. Главните активности на ГД Гранит АД Скопје се градежни активности од областа на високо и нискоградбата, со претежна концентрација на капиталните Проекти кои се обемни и знајчани како по нивната големина така и по нивната сложеност.

ГД Гранит АД Скопје има потреба од

ФИНАНСОВ ИЗВРШИТЕЛ – 1 извршител

Потребни квалификации:

 • Дипломиран економист
 • Со работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Mocrosoft Word, Excell


Компанијата нуди:

 • Работен однос на определено време од 3 месеци со можност за продолжување
 • Плата за огласеното работно место изнесува од 18.000,00 денари


Личен профил:

 • Способност во организирање и поставување на приоритети
 • Способност за тимска работа
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и во дадени рокови


Кандидатите покрај наведените услови, потребно е да ги исполнуваат и општите услови предвидени со Закон. Работа од огласеното работно место ќе се одвива од понеделник до петок со полно работно време (8 часа) од 08.30 до 16.30 часот. Изборот на кандидатите треба да се изврши во рок од 30 дена.
Огласот трае десет работни дена од објавувањето. Молбите за работа доставете ги во ГД ,,Гранит,, АД-Дирекција Скопје на ул. Димитрија Чуповски бр.8, или на E-mail: jobs@granit.mk

Телефон

+38923218748

Адреса

ул. Димитрие Чуповски бр.8

Е-пошта

jobs@granit.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

29/05/2017