Промотер

  • Медија Планет
  • Скопје
  • 17/07/2017
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара:

- 2 продавачки (постојано вработување)

- 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год.

Дополнителниинформации на тел:077/426-021, mail: medijaplanet@yahoo.com 

Потребни квалификации

  • CCC

Телефон

077426021

Адреса

23 Октомври 18А1, 1/1

Е-пошта

medijaplanet@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

16/08/2017