Камерман

  • VFV CONSULTING
  • Скопје
  • 17/07/2017
Неопределено Медиуми

Опис

КОНКУРСЗа вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција: Камерман

Услови:

За работната позиција Камерман, освен професионално познавање на работата, потребно е кандидатите да имаат и општо познавање од медиумската сфера.

Обврски и одговорности:

  • Снимање на разни материјали на терен и во студио кои ќе бидат оригинални продукти на медиумската куќа.
  • Следење на дневни настани и снимање на истите за потребите на редакцијата и медиумот во целина.

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

Аплицирање:

Потребно е да испратите Ваша CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk 

Е-пошта

jobs@post.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

01/08/2017