Светло мајстор

  • VFV CONSULTING
  • Скопје
  • 17/07/2017
Неопределено Медиуми

Опис

КОНКУРС За вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција: Светло мајстор

Услови:

За работната позиција Тонмајстор, Светло мајстор и Одговорен за креативниот сектор, освен професионалното познавање, потребно е и претходно работно искуство.

Обврски и одговорности:

Оперирање со светлото и ефектите пред и за време на снимањето на емисиите во студио и надвор, подготовка на опремата во режија, како и слични технички работи.

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

Аплицирање: Потребно е да испратите Ваше CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk 

Е-пошта

jobs@post.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

16/08/2017