Мајстор на тон

  • VFV CONSULTING
  • Скопје
  • 17/07/2017
Неопределено Медиуми

Опис

КОНКУРСЗа вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција: Тон мајстор

Услови:

  • За работната позиција Тонмајстор, Светло мајстор и Одговорен за креативниот сектор, освен професионалното познавање, потребно е и претходно работно искуство.

Обврски и одговорности:

Ќе се грижи за тонот во студио и надвор од него, за музиката која ќе се користи за потребите на медиумската куќа и клиентите и ќе ја надгледува работата поврзана со титлите и тонот.

Истиот ќе се грижи за музиката во хрониките, вестите, документарните и други видови на емисии, а ќе биде потребно и самиот да компонира оригинална музика за потребите на редакцијата и медиумската куќа.

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

Аплицирање: Потребно е да испратите Ваше CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk 

Е-пошта

jobs@post.mk

Краен рок за аплицирање

16/08/2017