11/08/2017

Развоен и маркетинг менаџер

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
Неопределено Услуги

Опис

Спортските обложувалници ЕВРОТИП имаат потреба од развоен и маркетинг менаџер со завршен економси факултет . Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на klubsport77@gmail.com.

Потребни квалификации

Возачка дозвола Б категорија

Телефон

078444037

Адреса

Даме Груев бр.70

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2017


Аплицирај веднаш