11/08/2017

Електроничар - електричар

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
Неопределено Услуги

Опис

Се бара лице за работа како електроничар - електричар.

Заинтересираните кандидати нека се јават на 078 444 037 или да испратат cv на klubsport77@gmail.com 

Потребни квалификации

-возачка дозвола Б категорија

Телефон

078 444 037

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/10/2017


Аплицирај веднаш