11/08/2017

Информатичар - аналитичар статистичар

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
Неопределено Услуги

Опис

ЕВРОТИП спортските обложувалници имаат потреба за вработување на информатичар со завршен природно математички факултет за потребите на компанијата.

Сите заинтересирани кандидати да испрата cv со своите контакт информации на klubsport77@gmail.com 

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/10/2017


Аплицирај веднаш