Call Center Agents - English language

 • Ivestments Media Solutions
 • Скопје
 • 20/02/2017
Неопределено Економија Маркетинг Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

Инвестментс Медиа Солутионс Скопје е компанија која нуди инвестициски и маркетинг услуги.

Потенцијалните кандидати ќе бидат задолжени за презентирање и посредување преку телефонски контакти со клиенти .

Потребни квалификации:

 • најмалку ССС
 • одличен говорен  Англиски јазик (дополнителен јазик ќе се смета за предност)
 • одлични комуникациски вештини
 • одговорност и упорност
 • талент за (продажба) убедување 
 • организациски способности
 • способност за тимска работа и работа во динамична средина
 • основно искуство во работење со компјутер и интернет
 • позитивен став
 • искуство во call center, продажба и теле-маркетинг  ќе се смета за предност.


Заинтересираните кандидати можат да ги достават своите CV–ја исклучиво на Англиски јазик на E-mail адреса :

investmentsmediasolutions@gmail.com со ознака Call Center Representative.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:

 • најмалку ССС
 • одличен говорен  Англиски јазик (дополнителен јазик ќе се смета за предност)
 • одлични комуникациски вештини
 • одговорност и упорност
 • талент за (продажба) убедување 
 • организациски способности
 • способност за тимска работа и работа во динамична средина
 • основно искуство во работење со компјутер и интернет
 • позитивен став
 • искуство во call center, продажба и теле-маркетинг  ќе се смета за предност.

Е-пошта

investmentsmediasolutions@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

21/04/2017