Професор по англиски и германски јазик

  • DV Global Центар за образование и услуги
  • Скопје
  • 18/09/2016
Неопределено Образование и наука

Опис

ДВ Глобал Центарот бара двајца професори по англиски и еден професор по германски јазик.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV со фотографија, мотивационо писмо, диплома во скенирана форма и други документи кои ја потврдуваат стручноста  на кандидатот.

Документите да се испратат на: dv.global@yahoo.com

Потребни квалификации

  • ВСС-VII1 Завршени студии за англиски јазик
  • ВСС-VII1 Завршени студии за германски јазик 

Телефон

075 80 33 10

Адреса

бул. Јане Сандански бр. 91/2-6

Е-пошта

dv.global@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

18/09/2017