Работник за обезбедување

  • Еуро Секјурити
  • Скопје
  • 27/09/2016
Неопределено Безбедност и заштита при работа

Опис

Поради проширување на својот тим, Агенцијата за обезбедување Еуро Секјурити објавува оглас за вработување на:

                                                              ОБЕЗБЕДУВАЧ

Потребни квалификации:

- Завршено средно образование

- Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на Р.М.

- Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Личен профил:

- Способност за индивидуална и тимска работа

- Професионален одност кон работата

- Одговорност и способност за организација

- Позитивен став и енергичност

Доколку ги исполнувате наведените барања и работниот ангажман, Ве молиме пратете ја Вашата Професионална Биографија ( CV ) на e-mail  euroobezbeduvanje@yahoo.com , или можете лично да поднесете апликација во седиштето на Еуро Секјурити , на адреса ул: 29-ти Ноември бр. 42-2/19, Скопје. Контакт телефон за повеќе информации: 075/435-010

Потребни квалификации

- Завршено средно образование

- Поседување на лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на Р.М.

- Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Телефон

3220225

Е-пошта

euroobezbeduvanje@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

07/10/2017