Келнер/ки

  • Baron Lounge Bar
  • Охрид
  • 27/09/2016
Неопределено Угостителство

Опис

Baron Lounge Bar има потреба од 2 келнер/ки за редовна работа, осигурани веднаш со започнувањето на работа. 

Повеќе информации на: 077852979, 046/200-106 или на е-маил: baron.angeloski@gmail.com

 

Потребни квалификации

Основно познавање на работа со компјутер

 

Телефон

077/852-979

Адреса

Ул. Кузман Јосифовски лам.3/лок2

Е-пошта

baron.angeloski@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Плата

1

Краен рок за аплицирање

06/10/2017