Административен асистент

  • Универзитет “Св.Кирил и методиј“ - Скопје
  • Скопје
  • Определено
  • 06/02/2018
Определено Образование и наука

Опис

УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” објавува ОГЛАС за работа на ЕРАЗМУС+ проект во меѓународна соработка и студентска размена со ЕУ универзитети.


Потребно е да се достават следниве документи:

  • кратка биографија со фотографија
  • копија од диплома и уверение за положени испити
  • потврда за работно искуство со препорака

Ангажирањето е за определен временски период.

Огласот трае до 15 јануари 2018

Заинтересираните кандидати потребните документи да ги достават на е-mail: ukim.erasmus@ukim.edu.mk 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите ке бидат повикани на интервју.


Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје

Потребни квалификации

Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:

  • завршено високо образование, Филолошки факултет, група англиски јазик со или без завршен втор циклус на студии;
  • работно искуство од најмалку 3 години, работа на меѓународни проектиили искуство во меѓународна соработка со владини и невладини организации;
  • способност за кореспонденција и комуникација со партнери во земјата и странство.

Телефон

02/3293-278

Е-пошта

ukim.erasmus@ukim.edu.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

08/03/2018
Аплицирај веднаш