Call Center Agents - German Language

 • Ivestments Media Solutions
 • Скопје
 • 13/12/2016
Неопределено Маркетинг Продажба и Маркетинг

Опис

Инвестмент Медиа Солушнс Скопје, е компанија која нуди услуги од областа на инвестиции и маркетинг.

Поради проширување на нашата компанија имаме потреба од кандидати со одлично познавање на Германски Јазик.

Потенцијалните кандидати ќе бидат задолжени за презентирање и посредување преку телефонски контакти со клиенти.

Потребни квалификации:

 • најмалку ССС
 • одличен говорен  Германски јазик (дополнителен јазик ќе се смета за предност)
 • одлични комуникациски вештини
 • одговорност и упорност
 • љубезност и учтувост
 • талент за (продажба) убедување
 • организациски способности
 • способност за тимска работа и работа во динамична средина
 • основно искуство во работење со компјутер и интернет
 • позитивен став
 • искуство во call center, продажба и маркетинг се смета за предност.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават своите CV–ја исклучиво на Германски и Англиски јазик на E-mail адреса:

acemediamk@gmail.com

со ознака Call Center Representative

Е-пошта

acemediamk@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

11/02/2017