Sales agent

  • Интер-Мак
  • Скопје
  • 18/12/2016
Неопределено Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

INTER-MAK има потреба од комуникативни и амбициозни девојки за работа во презентација и продажба.

Не се бара работно искуство.

Заработка 30.000 денари, или фиксна плата плус бонус.

Тел.. 078/270-397; 078/747-690.

Телефон

078747690; 078270397

Е-пошта

inter.mak.sales@gmail.com

Број на отворени позиции

8

Краен рок за аплицирање

16/02/2017