Конфекциски шивач

  • МК Стоби
  • Велес
  • 24/11/2016
Неопределено Текстилна

Опис

Се бара конфекциски шивач со/без работно искуство.

Телефон

043/234-899

Адреса

АСНОМ 31

Е-пошта

sasko.krstevski@stobimk.com

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

23/01/2017