Продавач

  • Марпромет-јуниор
  • Скопје
  • 27/11/2016
Неопределено Продажба и Маркетинг Трговија

Опис

Се бара продавачка за во мини маркет во Автокоманда.

Се работи во две смени, слободна еднаш во текот на неделата, почетна плата 11.000.

Информации на тел. 071 340 642

Потребни квалификации

Македонски јазик

Телефон

071340642

Е-пошта

makedonkadoncoska@hotmail.com

Краен рок за аплицирање

25/01/2017