Машински техничар

  • ПЛАМБИКС ДООЕЛ
  • Скопје
  • 28/11/2016
Неопределено Големопродажба Производство

Опис

Фирмата има потреба од работници, машински техничари.

Почетната плата е 13000.

Се работи во три смени, пет дена во неделата.

Телефон

078/ 313 325

Адреса

нас.Коштан бр.8 Горно Соње, општина Сопиште

Е-пошта

plambiks2012@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Плата

13.000

Краен рок за аплицирање

27/01/2017