Личен асистент

  • humanresources
  • 29/11/2016
Неопределено Администрација

Опис

Интернационална фирма бара лице од женски пол за личен асистент. Кандидатите треба да бидат од 18 до 28 години, задолжително е да зборуваат англиски јазик и да бидат слободни за патувања. Ве молиме пратете кратка биографија со слика на: humanresources5678@gmail.com

Е-пошта

humanresources5678@gmail.com

Краен рок за аплицирање

28/01/2017