Физиотерапевтски техничар

  • Центар за борба со болка ЕСКУЛАП
  • Скопје
  • 30/11/2016
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Ординација - Центар за борба со болка Ескулап, бара физиотерапевти со или без работно искуство.

Телефон

070/380-768

Адреса

ул. Миле Поп-Јорданов 58Б

Е-пошта

georgyzanev@eskulap.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

29/01/2017