Шивачка

  • Ателје Антонија Ристовска
  • 30/11/2016
Неопределено Текстилна

Опис

Ателје Антонија Ристовска има потреба од шивачка со искуство за изработка на венчаници и свечени тоалети.

Контакт: 078 235030

Телефон

078 235030

Адреса

Бул. Јане Сандански

Е-пошта

antonijaristovska@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

29/01/2017