Менаџер

  • Бм дизајн Моника ДООЕЛ Скопје
  • Скопје
  • 01/12/2016
Проект Маркетинг Менаџмент Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

Барам девојче за работа на процент. Промовирање на производи од областа на уметност и дизајн

Потребни квалификации

Средно образование, искуство во продажба и презентација на производи...

Телефон

078 864 848

Адреса

Ул. Народен фронт бр.19 Т.Ц. Беверли Хилс (ниско приземје)

Е-пошта

bm.artidesign@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

30/01/2017