Фармацевт

  • Корона-фарм
  • Битола
  • 05/12/2016
Неопределено Фармација

Опис

Се нуди работа во аптека за дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар со положен државен испит. 

 

Телефон

076/222-521

Е-пошта

kosta.kuzmanovski@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017