Online work

  • SFI
  • Велес
  • 05/12/2016
Неопределено Маркетинг

Опис

ОНЛИНЕ РАБОТА ОД ДОМА

Има многу онлине сајтови за работа од дома, но овој веб-сајт е НАЈДОБАР.

СФИ - Компанија која работи 19 години. Легална фирма во која се заработува пари и која на секој 10-ти во месецот пушта исплата.

Ништо не се гради преку ноќ, па така и заработката. Колку ке се ангажирате, толку ќе заработувате.

Дополнителен плус на оваа работа е тоа што имате помош и не сте оставени сами на себе.

Регистрирајте се денес и обезбедете си предвремена пензија за 1-2-3 години, тоа зависи само од вас.

http://realworkteam.weebly.com/ 

Потребни квалификации

  •  компјутер и итнернет
  • основно познавање на англиски јазик
  • тимски дух и желба за напредување

Е-пошта

ivanovska_radica@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

8

Плата

1

Краен рок за аплицирање

03/02/2017