Електричар

  • Humanresources
  • Кавадарци
  • 12/12/2016
Неопределено Производство

Опис

Фирма од Кавадарци (од секторот екологија) бара електричар.

Да се испрати CV на е-маил адреса: humanresources5678@gmail.com 

Е-пошта

humanresources5678@gmail.com

Краен рок за аплицирање

10/02/2017