Општ работник

  • Дојчин Тунинг
  • Охрид
  • 12/12/2016
Неопределено Автомобилска

Опис

Се бара работник за во перална, со искуство во миење на автомобили.

Телефон

078/890-146

Е-пошта

dojcintuning@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

02/02/2017