Презентер

  • СТ- Охрид
  • Охрид
  • 12/12/2016
Определено Друго

Опис

Бараме пакувач - презентер (на прибор и садови).

  • Потребно е минимум 4 годишно средно образование.
  • Возачка дозвола Б категорија.
  • Со или без работно искуство.
  • Возраст од 22-40 години
  • Место на живеење во Охрид или блиската околина

Телефон

075/640-071

Е-пошта

st_ohrid@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017