05/09/2017

Возач

  • ELKA-FILIPOVI
  • Скопје
Неопределено Превоз

Опис

Возач за меѓународен превоз на стоки низ Европа.

Потребни квалификации

  • Поседување на возачка дозвола со категорија Ц и Е
  • Сертификат за меѓународен возач
  • По можност и поседување на ADR лиценца

Телефон

070/243-065

Е-пошта

sfelkafilipovi@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

04/11/2017


Аплицирај веднаш