Менаџер за продажба

  • Vision Pro Doo
  • Скопје
  • 20/12/2016
Неопределено Маркетинг

Опис

Висион Про има потреба од женско лице за маркетинг во модна индустрија. 

Работно време: понеделник - петок.

 
Вашето CV со фотографија испратете го на е-маил адреса: contact@vision-pro.mk

Потребни квалификации

  • Менаџирање и контролирање на обврските
  • Развиени oрганизациони, комуникациски и лидерски способности
  • Конструктивно решавање на работни предизвици
  • Развиени организациски и комуникациски вештини
  • Систематичност, брзина во работата и ефикасност
  • Креирање и остварување на план за продажба на маркетинг услуги

Е-пошта

contact@vision-pro.mк

Краен рок за аплицирање

25/01/2017