Менаџерен асистент

  • Advanced FUE Clinic - Hair Transplant Skopje
  • Скопје
  • 04/04/2017
Неопределено Менаџмент

Опис

Аdvanced FUE Clinic Skopje има потреба од менаџерен асистент 

Потребни квалификации

  • да има завршено високо образование
  • одлично владеење на компјутерски апликации
  • познавање на албански јазик, македонски јазик (турски јазик ќе се смета за предност)
  • комуникациски вештини

Телефон

+389 23 076 992 или +389 71 595 139

Адреса

бул. Партизански одреди 16/3-10

Е-пошта

advanced.hairclinics.skopje@gmail.com

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

03/06/2017