Административен асистент

 • Еви Интернатионал Траде
 • Скопје
 • 24/12/2016
Неопределено Администрација Информатичка Технологија

Опис

Еви Интернатионал Траде - Скопје има потреба од лице Административен асистент

Одговорности:

 • Вршење на административно-технички работи
 • Организирање на канцеларискиот тек
 • Управување со административна документација
 • Деловна е-маил кореспонденција
 • Телефонска кореспонденција со странки

Лични карактеристики:

 • Силни вербални и пишани комуникациски вештини
 • Солидно познавање на Англиски јазик
 • Познавање на Windows работна околина
 • Способност ефективно да работи со сите нивоа на менаџментот
 • Организираност, прецизност и точност во работењето
 • Деловен и професионален однос
 • Самоиницијативност и мотивираност
 • Посветеност, лојалност и одговорност

Телефон

02 277 44 84

Адреса

Иван Козаров бр. 24 / 60-61, Скопје

Е-пошта

evi@t-home.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/01/2017