Преведувач

  • Global Lingua Net
  • Скопје
  • 27/12/2016
Неопределено Менаџмент Услуги

Опис

Студио за преведување ГЛОБАЛ ЛИНГУА НЕТ ДООЕЛ СКОПЈЕ бара Дипломиран преведувач по францски и англиски јазик (со задолжително одлично познавање на двата јазика).

Можат да конкурираат и одлични студенти од двете катедри или кандидати што се пред крај на студии.

Секое познавање на дополнителен јазик е добредојдено.

Работно место: Преведувач и Проект менаџер (со редовна плата и платени придонеси).

Предвидено е тестирање на кандидатите.

Пратете CV на : info@global-lingua.net

Последен рок на пријавување : 30 јануари 2017, 12 часот.

Телефон за контакт : 02 3222 646

Телефон

+389 2 32 22 646

Е-пошта

info@global-lingua.net

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/01/2017