Агент за продажба

  • Младинска книга
  • 27/12/2016
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Реномирана издавачка куќа има потреба од агенти за продажба и маркетинг на ексклузивни енциклопедиски изданија.

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Возраст над 30 години

Телефон

38970200162

Е-пошта

sonja.ristovska5@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

25/02/2017