Асистент менаџер

  • МЗТ Пумпи А.Д.
  • Скопје
  • 28/12/2016
Неопределено Машинство

Опис

МЗТ ПУМПИ АД ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПУМПИ, ТУРБИНИ, ХИДРОМЕХАНИЧКА И ЕКОЛОШКА ОПРЕМА, има потреба од: Business Development Assistant (1 извршител)

Потребни квалификации

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • ВСС: Економски или Машински факултет;
  • Одлично познавање на aнглиски јазик;
  • Иницијативност, комуникативност, организациска способност и тимски дух;
  • Способност за истражување на нови пазари и наоѓање на потенцијални клиенти;
  • Способност за развој на потенцијални клиенти и менаџирање на целиот процес до фаза на склучување на договор.

Телефон

389 2 2549 817

Адреса

Перо Наков, 126

Е-пошта

vesna.mitreska@pumpi.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017