Сметководител

  • Хрисо сметководство
  • Битола
  • 28/12/2016
Определено Сметководство

Опис

Сметководствено биро има потреба од сметководител. 

Потребни квалификации

  • завршено високо образование
  • основно познавање на работа со MS Office
  • работно искуство се смета за предност

Е-пошта

vesnahriso@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017