Општ работник

  • Екстрим Парфеми ДОО
  • Скопје
  • 04/01/2017
Неопределено Производство

Опис

Фирмата ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО има потреба од еден работник за работа во магацин во Скопје.

Опис на работни задачи:

  • Подготвување нарачки,
  • Изготвување на соодветна документација: фактури,испратници итн.
  • Подредување и средување роба во магацинот.

Работно време: од понеделник до петок.

Плата: 15000 денари.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите да испратат кратка биографија - CV (со слика) на следниот е-маил: birn2002@gmail.com, со задолжителна назнака „За работник во магацин-Скопје“.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција, ќе бидат контактирани за интервју.

Потребни квалификации

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • Степен на образование: ССС/ВСС
  • Солидно познавање на работа со компјутер
  • Со или без работно искуство

Е-пошта

birn2002@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017