Технолог

  • Фобас Компани
  • Скопје
  • 04/01/2017
Неопределено Производство

Опис

Потребен е помошник на технолог во производство на средства за хигиена и за дувана пластика.

Поради тежината на работата потребно е исклучиво машка личност.

Апликации да се испраќаат исклучиво на наведениот маил.

Потребни квалификации

Работно искуство на иста или слична позиција во производство на средства за хигиена и за дувана пластика.

Телефон

078/353-605

Е-пошта

fobascompani@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017