Продавачка

  • Castello Bakery
  • Скопје
  • 04/01/2017
Неопределено Прехрамбена

Опис

Castello Bakery има потреба од продавачки.

Пекарата се наоѓа на Партизанска, спроти Симпо.
 

Работа во две смени: 

  • прва смена: 08,00-16,00
  • втора смена: 16,00-00,00

Повеќе информации исклучиво во пекарата после 13.00 часот.

Телефон

078/338-862

Е-пошта

castellobakery@hotmail.com

Број на отворени позиции

4

Плата

13.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017