Продавач

 • Елит Софа
 • Скопје
 • 04/01/2017
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Компанијата за продажба на спортска облека - Артурс го проширува тимот и има потреба од вработување продажни асистенти во своите продавници во Скопје.

Способности и вештини

 • Изразени комуникациски способности
 • Поседување вештини за продажба
 • Подготвеност за тимска работа
 • Позитивен и професионален однос кон работата

Што нудиме

 • Одлични работни услови за работа
 • Навремена и редовна исплата
 • Редовно вработување
 • Мотивирање на вработените со месечни бонуси

Аплицирајте со вашето CV на меил info@arthurs.com.mk 

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутер
 • Познавање на англиски или друг јазик ќе се смета за предност

Е-пошта

info@arthurs.com.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/01/2017