Организатор

  • ПЗУ „др.Ивица Луканоски“
  • Скопје
  • 04/01/2017
Неопределено Менаџмент

Опис

Стоматолошка ординација д-р Ивица Луканоски има потреба од Front Desk Manager.

Потребни квалификации

  • Високо образование (економски и правен факултет),
  • Познавања од маркетинг и менџмент,
  • Течно говорење на англиски јазик (втор јазик албански јазик, предност),
  • Работа со компјутер,
  • Способност за тимска работа и комуникација со пациенти,
  • Организациски способности,
  • Работно искуство (предност).

Е-пошта

ordlukanoski@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017