Фризер/ка

  • Корани ИС
  • Скопје
  • 04/01/2017
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Се отвара фризерски салон во хотел Русија.

Имаме потреба од фризери, make up artist и мастер за маникир и педикир.

Ги повикуваме сите вредни, енергични, комуникативни и тимски работници од/над 18 години со желба да напредуваат, да аплицираат со CV со фотографија на е-маил: corani.skopje@mail.ru 

Телефон

070/254-648

Е-пошта

corani.skopje@mail.ru

Број на отворени позиции

9

Краен рок за аплицирање

01/02/2017