Продавач

  • Ангромаркетинг ДОО
  • Битола
  • 04/01/2017
Неопределено Трговија

Опис

Ангромаркетинг ДОО има потреба од продавачки за работа во маркетот кој се наоѓа на ул.Довлеџик до бензиската пумпа на Макпетрол.

Заинтересираните со и без работно искуство да се јават на тел. 076-339-757

Лице за контакт: Мери

Телефон

076/339-757

Е-пошта

angromarketing@yahoo.com

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

31/01/2017