Референт за продажба

 • ВТ Компани
 • Скопје
 • 04/01/2017
Неопределено Големопродажба

Опис

ВТ КОМПАНИ - Скопје бара РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Потребни квалификации:

 • Висока стручна подготовка
 • лице на возраст : 25-35 години
 • високо изразен смисол за  комуникација со купувачите
 • одлично познавање на компјутерски вештини Microsoft Word,Microsoft Excel, PowerPoint 
 • одлично познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)
 • поседување на возачка дозвола –Б категорија
 • мин. 1 година работно искуство во продажба


Потребни вештини:

 • јасно изразени комуникациски способности
 • високо одговорна личност
 • упорност
 • темелност
 • стабилност
 • работа под притисок

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk и да назначат за кое место конкурираат.

Доколку сметате дека не ги владеете солидо комјутерските вештини и англискиот јазик, Ве молиме да не го праќате Вашето CV.

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

27/01/2017