Комерцијалист за очила

 • ВТ Компани
 • Скопје
 • 04/01/2017
Неопределено Големопродажба

Опис

ВТ КОМПАНИ бара КОМЕРЦИЈАЛИСТ  ЗА ОЧИЛА

Потребни квалификации:

 • средно или високо образование
 • машко лице на возраст: 25-35 години
 • 3 години работно искуство на терен
 • високо изразен смисол за маркетинг и презентација
 • познавање на компјутерски вештини (Word, Excel, Power Point, Internet )
 • познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)
 • возачка дозвола –Б категорија
 • да знае да продава брендирана роба


Потребни вештини:

 •  јасно изразени комуникациски способности
 • високо одговорна личност
 • упорност
 • темелност
 • стабилност
 • работа под притисок
 • да знае да презентира и продава брендирана роба

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk и да назначат за кое место конкурираат.

Е-пошта

info@vtcompany.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

27/01/2017