Инженери

  • МЅТ ПУМПИ А.Д.
  • Скопје
  • 06/01/2017
Неопределено Машинство

Опис

МЗТ ПУМПИ АД ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПУМПИ, ТУРБИНИ,ХИДРОМЕХАНИЧКА И ЕКОЛОШКА ОПРЕМА има потреба од:

Design Engineer (2 Извршители)

Потребни квалификации

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • ВСС - Машински факултет, работно искуство од 3 години
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Познавање на компјутерски програми: Solid Works, Autocad, MS Office и други
  • Иницијативност, комуникативност, организациска способност и тимски дух
  • Работа на проекти а по потреба и прекувремена работа .

Е-пошта

tomi.ognjanovski@pumpi.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/01/2017