Возач во меѓународен транспорт

  • ПЕК-ТРАНС Дооел
  • Виница
  • 06/01/2017
Определено Превоз

Опис

Фирмата ПЕК-ТРАНС Дооел од Виница распишува оглас за вработување на возач во меѓународен транспорт.

Одлични услови за работа.

Потребни квалификации

  • Возачка дозвола Д - категорија
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај
  • Дигитална картица
  • Задолжително со меѓународно возачко искуство

Телефон

070213282

Адреса

Илинденска бб

Е-пошта

pek-trans@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/01/2017