Професор по германски јазик

  • Лингвафан
  • Скопје
  • 07/01/2017
Неопределено Образование и наука

Опис

Училиште за странски јазици има потреба од ПРОФЕСОР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Е-пошта

lingvafan@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

15/02/2017