Возач

  • Центро-Фрута Дооел Виница
  • Скопје
  • 07/01/2017
Неопределено Дистрибуција Превоз

Опис

Поради проширување на својата дејност компанија за дистрибуција на минерална вода и безалкохолни пијалоци има потреба од: 2 возачи со Ц категорија; минимум ССС; работно искуство;

Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна заработувачка и професионална надградба.

CV за учество на огласот да се испраќа најдоцна до 31.01.2017 година.

Телефон

078272313078272307

Е-пошта

centrofruta2003@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/01/2017